Over JTH

Handelsonderneming JTH is al sinds 1998 actief met de levering van werkkleding, reflectiekleding, veiligheidsschoenen en -laarzen, oog- en gelaatsbescherming, gehoorbescherming (otoplastieken), werkhandschoenen, enz

Door onze persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met ons ruime assortiment, met uw wensen en eisen als uitgangspunt biedt Handelsonderneming JTH altijd de juiste oplossing. Deze oplossingen zijn veilig en conform de laatste wet– en regelgeving.

Meerwaarde creëren we ook door het verwerken van uw huisstijl in de kleding door middel van uw logo te borduren of te bedrukken op uw bedrijfskleding.
Uw medewerkers vormen zo herkenbaar het visitekaartje van uw organisatie.

Bij ons bent u niet gebonden aan vaste openingstijden, ook buiten deze tijden bent u van harte welkom of wij komen naar u toe voor een passessie.

Op deze website vindt u actuele informatie over de door ons te leveren producten. Omdat voor het kiezen van veiligheidskleding en pbm’s een gedegen advies nodig is, kunt u hiervoor het beste een vrijblijvende afspraak maken.

Graag tot ziens.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »